Meteen naar de inhoud
100wah

Over ons

Meneer Ho begon zijn carriere als keukenhulp in 1965. In 1970 begon hij met zijn eerste zaak in Kontich. 20 jaar later, in 1990, werd restaurant Honderd Jaar Wah opgericht. Honderd Jaar Wah differentieert zich door kwaliteitsproducten aan te bieden. Hiermee heeft ze een bekendheid  gekregen in de buurt rondom Antwerpen -Schilde. Het Chinees restaurant biedt plaats voor 200 personen. Naast het restaurant wordt er ook veel gebruik gemaakt van onze afhaaldienst, en uiteraard niet te vergeten, onze cateringservice, dat sinds de laatste jaren vrij populair geworden is .

Het restaurant biedt u uiteenlopende mogelijkheden van een lunch, avondje uit tot een jubileum van 200 personen. Uw bezoek aan Chinees Restaurant Honderd Jaar Wah is een steeds fascinerende ontdekkingsreis met gevarieerde hoog culinaire belevenissen.

Onze meesterkoks beheersen de meest verfijnde Oriëntaalse kookkunst. We laten u graag kennismaken met diverse keukens van Szechuan, Peking, Canton en Mongolië. Onze meesterkoks zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en geraffineerde smaakcomposities. Welkom in de boeiende culinaire wereld van het verre oosten in het nabije Schilde. Een zeer ruime parking is voorzien.  Voor de jongste (B)engeltjes is er een speciale speelruimte voorzien.

Volledig vernieuwd. prachtig en gezellig zomers zonneterras in een kindvriendelijke omgeving, Ideaal voor grotere groepen. Het terras is geopend wanneer de weersomstandigheden het
toelaten. Sinds kort kunnen ook rokers in onze rookruimte terecht.

Uitgeroepen tot he betere Chinese culinaire restaurant van de streek met:
Het Gouden Kwaliteitslabel!!

Tot binnenkort bij HonderdJaar Wah!
Uw gastheer & gastvrouw, William en Yang Ho